Het pad dat je neemt, is het pad dat je kiest... De dag dat je twijfelt is een dag die je verliest...

Massage

In mijn praktijkruimte geef ik verschillende vormen van massage behandelingen zoals; ontspannings massage, oorkaars massage, kruidenstempel massage en Hotstone massage.

Oorkaars massage/therapie.
Het gebruik van oorkaarsen komt voort uit de traditionele indiaanse heelkunst en wordt al eeuwen als natuurlijk middel gebruikt.

Deze behandeling werd destijds voor een scala aan klachten met succes toegepast. De oorkaars massage is doeltreffend. De warmte verspreidt zich via het binnenoor naar de holtes in het gezicht, en het is een diep reinigende massage en zorgt voor een diepe ontspanning. Het verbeterd de bloed en lymfecirculatie heft energieblokkades op. Voert goede stoffen aan en afvalstoffen af.

Hoofdpijn, migraine, voorhoofdholte ontstekingen, klachten als duizeligheid, slaap problemen, oorsuizen, oorpiepen, oorsmeer, nervositeit, prikkelbaarheid, keelpijn, beginnende verkoudheid, griep, stress, oververmoeiheid zullen veel minder worden. Ook het evenwichts orgaan wordt tot rust gebracht.
Lichaam en geest ontspant, energie gaat beter stromen en het zelfgenezend vermogen van je lichaam wordt gestimuleert.

De kaarsbehandeling is geen geneesmiddel en vervangt geen enkele geneeskundige behandeling van een arts. De behandeling met kaarsen geeft rust warmte ondersteuning aandacht en dat helpt mee aan het genezingsproces bij deze bijzondere behandeling.

Hoe gaat het in zijn werk:
Je hoofd en de hals worden eerst gemasseerd, daarna wordt de oorkaars in of buiten je oor gezet. Je oren fungeren als schoorsteen.

Lees meer...
Naar boven